javad hamidi

Web designer

طراح سایت وردپرس

freelancer

سئو منیجر

javad hamidi

Web designer

طراح سایت وردپرس

freelancer

سئو منیجر

نوشته های بلاگ

Should we buy Iranian or foreign hosting?

اردیبهشت 9, 1399 طراحی
هاست ایرانی بخریم یا خارجی؟

آشنایی با انواع هاست

همانطور که گفتیم هاست فضایی است که انواع فایل، تصاویر و صفحات وب‌سایت در آن قرار داده می‌شود؛ این فضا بخشی از یک سرور است. سرورها سیستم‌های بسیار قدرتمند با پردازش بسیار قوی و پهنای باند بالایی هستند که تمام اطلاعات سایت شما در آن بارگذاری می‌شود. این سیستم‌ها همیشه باید در دسترس و روشن باشند؛ پس قطعاً امکان استفاده از کامپیوتر شخصی‌تان به‌جای سرور غیر ممکن به‌نظر می‌رسد. پس برای راه‌اندازی یک وب‌سایت علاوه‌بر خرید هاست و ثبت دامنه باید به فکر انتخاب سرور هم باشید.

و اما انواع هاست. شرکت‌های هاستینگ یا همان میزبانی وب، انواع مختلفی از هاست را ارائه می‌کنند. چرا؟ چون قطعاً نیاز یک شرکت تجاری بزرگ با یک وب‌سایت تازه‌کار و ساده متفاوت است.

انواع مختلفی از هاست وجود دارد که ممکن است هنگام خرید هاست با آن‌ها مواجه شوید:

هاست اشتراکی

هاست اختصاصی

هاست مجازی

هاست ابری

در ادامه تمام آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

هاست اشتراکی

اگر تازه کسب‌وکار جدیدی را شروع کردید و سایت‌تان ترافیک بالایی ندارد خرید هاست اشتراکی که قیمت مناسبی هم نسبت به انواع دیگر دارد، گزینه مناسبی است.

هاست اشتراکی درواقع سرویسی است که در آن چندین کاربر در یک هاست از یک منبع مشترک مثل فضای ذخیره‌سازی اطلاعات، سی پی یو و… استفاده می‌کنند.

هاست اختصاصی

این نوع هاست برای سایت‌های تجاری بزرگ که ترافیک بالایی دارند مناسب است. هاست اختصاصی دقیقاً نقطه مقابل هاست اشتراکی است. یعنی تمام سرور در اختیار یک سایت یا یک کاربر قرار می‌گیرد.

این نوع هاست سرعت بالا، امنیت بیشتر و پهنای باند اختصاصی دارد؛ برای خرید هاست اختصاصی طبیعتاً باید هزینه بیشتری صرف کنید.

Should we buy Iranian or foreign hosting?

هاست مجازی

هاست مجازی چیزی بین هاست اشتراکی و اختصاصی است. در این هاست هم چندین کاربر از یک سرور مشترک استفاده می‌کنند؛ با این تفاوت که از هم جدا هستند و هیچ منبعی روی دیگری تاثیر نمی‌گذارد و هرکدام سرعت و امنیت مخصوص خود را خواهند داشت.

با اینکه کارکرد این نوع هاست بسیار شبیه به نوع اختصاصی است، ولی قیمت آن خیلی خیلی کمتر است.

پس اگر هاستی قابل اعتماد و سریع با قیمت مقرون‌به‌صرفه می‌خواهید، خرید هاست مجازی پیشنهاد ما به شماست.

هاست ابری

بهترین و جدیدترین نوع هاست، هاست ابری است. در این نوع هاست به‌جای یک سرور، چندین سرور از یک سایت پشتیبانی می҅کنند تا اگر یکی از سرورها دچار مشکل شد به کمک سرورهای دیگر، سایت همچنان در دسترس باقی بماند.

این چهار نوع هاستی که تا اینجا معرفی کردیم از رایج‌ترین انواع هاست به حساب می‌آیند.

البته یک هاست رایگان هم داریم که بیشتر به صورت آزمایشی در پروژه‌های کوچک کاربرد دارد. هاست رایگان برای شرکت‌های هاستینگ بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و از امنیت و پهنای باند خوبی برخوردار نیست.

ویژگی‌های یک هاست خوب

حالا که مفهوم هاست را فهمیدیم و انواع آن را دیدیم باید ببینیم که یک هاست خوب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد. به‌طور کلی هاستی خوب است که مدام دچار قطعی نشود و همیشه در دسترس باشد، امکانات جانبی موردنیاز برای ساخت یک سایت را داشته باشد و از همه مهمتر سرعت و پهنای باند بالایی داشته باشد.

حتماً شما هم موقع انتخاب واحد برای دانشگاه یا لحظه اعلائم نتایج کنکور با کندی سایت مواجه شده‌اید؛ پهنای باند وسیع کمک می‌کند که کاربران زیادی همزمان وارد سایت شما شوند و بدون کندی و ایجاد مشکل کارشان را انجام دهند.

یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی که هنگام خرید هاست باید به آن توجه کنید، قابلیت بک‌آپ‌گیری است. با بک‌آپ‌گیری منظم و دائمی حتی در صورت مشکلات سخت‌افزاری هم اطلاعات شما از دست نمی‌رود.

پس اگر بخواهیم به‌طور خلاصه ویژگی‌های یک هاست خوب را بشماریم، به موارد زیر می‌رسیم:

پهنای باند وسیع داشته باشد

قابلیت بک‌آپ‌گیری از اطلاعات سایت را داشته باشد

همیشه در دسترس باشد و دچار قطعی نشود

Should we buy Iranian or foreign hosting?

هاست ایرانی خوبه یا هاست خارجی؟

اگر کسب‌وکار شما در ایران است بهتر است هاستی تهیه کنید که نزدیک به همین موقعیت جغرافیایی باشد.

البته در کل هاست ایران و خارج فرق خیلی زیادی با هم ندارند و در هر صورت همه کاربران ایرانی و خارجی می‌توانند از وب‌سایت شما بازدید کنند. ولی پیشنهاد ما این است که اگر کاربران سایت شما از ایران هستند از هاست ایران استفاده کنید؛ این‌طوری هم سرعت بارگذاری سایت بالا می‌رود و هم اطلاعات سایت‌تان از طریق دیتاسنترهای داخل ایران محفوظ باقی می‌ماند.

Taggs:
Write a comment

en_USEnglish